like la pagina pentru a continua!

Friday, October 24, 2014

Cum ne pregătim de Black Friday Pro 2014 F64.ro

cover-articol-blog
În perioada 24-26 octombrie 2014, F64 te invită la reduceri de până la 50% pentru peste 200 de produse din gama pro, aparținând unor categorii diverse, cum ar fi: aparate foto full frame, obiective, tablete și telefoane, dar și alte accesorii care nu trebuie să lipsească din trusa unui profesionist . Cu alte cuvinte, te așteptăm la BLACK FRIDAY PRO, weekendul de reduceri dedicat celor ce vor să facă saltul către full frame sau își doresc obiective și accesorii care fac cu adevărat diferența.

Canon, Elinchrom, Nikon, Sigma, Sony, Sandisk și Tamron sunt brandurile care vor defila la gala acestor reduceri, începând de la miezul nopții și până duminică. Reducerile vor începe în noaptea de joi spre vineri, la ora 00:00 și vor fi vizibile în pagina dedicată acestei campanii.

Ai la dispoziție fie varianta de a comanda online, fie ne poți vizita la magazinul din Bd. Unirii nr. 45. Pentru a fi cât mai usor sa plasezi o comanda cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja. De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile.

Pe 24 octombrie, la 00:00, dăm startul!

În cele trei zile de Black Friday Pro, vom funcționa după următorul program:

Program magazin extins:

Vineri: 8.00 – 22.00

Sâmbăta: 9.00 – 22.00

Duminică: 9.00 – 18.00

Program livrari:

Vineri, 24 octombrie, toate comenzile înscrise până la ora 18:30 se vor livra începând de sâmbătă.

Dacă ești din București, comenzile înscrise până la ora 13, vor ajunge în aceeași zi, doar dacă selectezi opțiunea Allure Curier.

Sâmbătă, 25 octombrie, toate comenzile înscrise până la ora 13, se vor livra luni, 27 octombrie, începând cu ora 10.

Dacă ești din București, comenzile înscrise până la ora 13, vor ajunge în aceeași zi, doar dacă selecțezi opțiunea Allure Curier.

Duminica, 26 octombrie, toate comenzile înscrise până la ora 11, se vor livra luni 27 octombrie, începând cu ora 10.

Daca esti din Bucuresti, comenzile înscrise până la ora 13, vor ajunge în aceeași zi, doar dacă selectezi opțiunea Allure Curier.

black friday pro

Atenție:
  • Un cont de client permite achiziția a nu mai mult de două produse de același fel!
  • Orice comandă de peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită!

No comments:

Post a Comment